Horesta får ny politisk chef

Kirsten Munch Andersen.

Kirsten Munch Andersen.

HOTELBRANCHEN: 39-årige Kirsten Munch Andersen er ny politisk chef i Horesta. Hun afløser Jonas Wilstrup, der er blevet Wonderful Copenhagens nye kongreschef.

Kirsten Munch Andersen kommer fra Christiansborg, hvor hun som souschef i Venstre har siddet som del af partiets ledelsesgruppe de seneste syv år.

Inden Kirsten Munch Andersen kom til Venstre var hun fra 2003 – 2007 politisk chefkonsulent i Dansk Handel & Service, som siden fusionerede til Dansk Erhverv, hvor hun varetog de politiske interesser for erhvervslivet, oplyser Horestas adm. direktør, Katia K. Østergaard, son siger:

”Kirsten Munch Andersen kommer med et solidt politisk netværk og stærke relationer på det politiske topniveau. Hun kender dansk politik fra maskinrummet og er stærk profil, som med stor kompetence kan varetage Horestas politiske interesser for at sikre de bedst mulige rammevilkår for erhvervet.”

Som politisk chef i Horesta bliver Kirsten Munch leder af den Politiske Afdeling, som består af syv medarbejdere. Hun får det overordnede ansvar for den erhvervspolitiske interessevaretagelse af Horestas erhvervspolitiske strategi og indsats.