Hotel Bretagne genopstår i Hornbæk

hi99465693Hotel Bretagne i Hornbæk åbner ved årsskiftet med et nyt koncept. Målsætningen er at skabe mødested for private selskaber og virksomheder i badebyen.

”Vi har længe gået med drømmen om at drive vores eget hotel og restaurant. Gennem de seneste år, har vi set på forskellige hoteller og restauranter. Da vi blev præsenteret for Hotel Bretagne, skulle vi ikke bruge mange øjeblikke på at beslutte os. Hotellet har en fantastisk beliggenhed med udsigt til skov, sø, og hav”, siger Kasper Heebøll Harboe, der sammen med sin kone Anne glæder sig til at opfylde drømmen om at drive hotel sammen. De har sammen over 40 års erfaring fra branchen.

Hotel Bretagne vil være åbent hele året. Konceptet og indretningen bliver en luksuriøs udgave af det traditionelle danske badehotel, med værelser i forskellige størrelser. Fra standardværelser til større suiter med udsigt til Hornbæk sø og havet.

”Vi ser gode muligheder i at skabe en bæredygtig forretning. Hotellet bliver et samlingssted. Én af vores kerneværdier er gæstfrihed, og det håber vi både lokale og andre gæster kommer til at mærke. Vi har fulgt Hornbæk fra sidelinjen, og vi synes der sker mange spændende ting. Vi er helt sikre på, at vi bliver gode partnere i ønsket om at styrke turismen i byen og i Nordsjælland”, siger Anne Heebøll Harboe.

Det er første gang det nye forpagterpar skal arbejde sammen, men rollerne er fordelt.

Hotel Bretagne ventes færdigrenoveret den 1. december 2016, og åbner officielt den 1. april 2017. Hotellet åbner mulighed for fester og konferencer allerede fra 1. januar 2017.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.