Hotel Dania får sin anden ungdom

Det agtværdige gamle hotel på Torvet i Silkeborg er respektfuldt gennemrenoveret. Hvert værelse har sin egen stil.

Det har været en alt omfattende fornyelse, hvor hvert værelse er renoveret, så det individuelle præg er bevaret. Det individuelle har altid været i højsædet på hotellet, der har haft mange kunstnere blandt gæsterne. Det fremgår af værelserne, der har fået navn efter berømte gæster som H.C. Andersen, Johanne Louise Heiberg, Asger Jorn, Dirch Passer og mange flere.

Hotellets historie er tæt forbundet med Silkeborgs historie. Byen var knap blevet til by, da gæstgiver Jens Heegaard Grabow i 1848 grundlagde Hotel Dania på Torvet. Det gør Hotel Dania til byens ældste virksomhed, hvor byens gæster boede og hvor store beslutninger blev truffet.

Hotellet binder fortid og nutid sammen, og hotelgæsterne kan opleve et helt særligt miljø og en høj grad af kvalitet og service på det firestjernede hotel. De 47 værelser og suiter er lyse og moderne og med udsigt til byens torv eller til Silkeborg Langsø.

Hotellet tilbyder en brudesuite og en Jørgen Nash suite bestående af to, tre eller fire sammenhængende værelser med ekstra plads og opholdsstue.