Hotel får filial af Michelin-restaurant

arp-hansen 71 nyhavnTURISME: Arp-Hansen hotellet 71 Nyhavn får til efteråret filial af en københavnsk restaurant med én Michelin-stjerne. Dele af hotellet renoveres, bl.a. slås 20 små værelser sammen til større.

Københavns største hotelgruppe, Arp-Hansen, serverer fra efteråret nyt samarbejde med restaurant Kiin Kiin på Nørrebro. På et af kædens bedste hoteller, 4-stjernede 71 Nyhavn, der består af to nabo pakhuse, åbner Kiin Kiin, der har speciale i thailandsk og asiatisk mad, en filial-restaurant under navnet SEA (South East Asian).

Bag Kiin Kiin står Henrik Yde Andersen, der ifølge Arp-Hansen har verdens eneste Michelin-stjernede thai- restaurant, den på Nørrebro.

Restauranten i Nyhavn 71 har 60 pladser. Maden vil blive klassikere fra Kiin Kiin og køkkenchef bliver Kiin Kiins souschef, Mari Ton.

71 Nyhavn renoverer i denne tid et af sine to pakhuse, det røde pakhus. Mens det i dag har 150 værelser vil det fremover have 130. Det sker ved at slå 20 små værelser sammen til nogle større, som standby.dk før har skrevet.

Arp-Hansen Hotel Group er Københavns største hotelkæde med 3.700 værelser – ca. 20 pct. af hotelværelserne i Storkøbenhavn – fordelt på 11 hoteller. I år forventer kæden for første gang at runde en mio. overnatninger.

Næste år åbner Arp-Hansen sit første hotel i Aarhus, et 2-stjernet Wakeup-hotel med 312 værelser – samt i København kædens første hostel med 280 værelser og ca. 1.000 senge tæt på Vesterport Station.

Med sit hostel mangler Arp-Hansen nu nærmest kun at have en campingplads og et 5-stjernet hotel for at dække hele spektret.