Hotel får grønt image til 85 mio. kr.

green-solution-house-bornholm-mice

Der er investeret 85 mio. kroner i Green Solution House i Rønne.

Hotel Ryttergården i Rønne ombygges i denne tid og genåbner til foråret som Green Solution House – hoteldelen er i brug, snart følger den nye konferencebygning. Stedet er ifølge ejerne et af verdens mest ambitiøse grønne byggerier.

Tæpperne på Green Solution House’s hotelværelser reducerer støvpartiklerne i luften. Skrald og madspild omdannes til varme, elektricitet og gødning. Det gamle betonværn på altanerne er erstattet af glas med solceller, der leverer strøm til hotellet, som har 64 værelser og 28 lejligheder.

Den vifteformede bygning er tænkt som et eksperimentarium, hvor grønne løsninger og bæredygtige byggemetoder bliver vist frem og skal gøre det muligt at blive inspireret til selv at foretage investeringer til gavn for miljø og pengepung.

Green Solution House hed indtil ombygningen til 85 mio. kr. sidste år Hotel Ryttergården.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.