Hotelkæde fortsætter vokseværk

kimpton hotels Amara Spa and ResortDen amerikanske Kimpton-kæde, der tilskrives æren for at have opfundet begrebet ’boutique-hoteller’, har netop åbnet sit hotel nr. 59.

Et rødt ørkenlandskab, en restaurant og en saltvandspool er nogle af de tilbud, der venter på Kimptons nyeste hotel, Amara Resort and Spa, i Arizonas ørken. Det luksuriøse boutique resort er det tredje Kimpton-hotel i Arizona.

Kimpton-kæden har de seneste år oplevet vækst i storbyerne, men er i stigende grad begyndt at fokusere på leisure-markedet, især resorts i USAs mest populære feriebyer.

“Amara Resort and Spa er en spændende tilføjelse til Kimpton, det repræsenterer ny udvikling med større fokus på leisure-markedet,” siger Karin Gert Nielsen, nordisk chef for Kimpton Hotels. Hun tilføjer: “Arizona er en meget attraktiv destination med et behageligt klima i store dele af året, det karakteristiske røde ørkenlandskab og fredfyldte omgivelser.”

Amara Resort and Spa tilbyder også de særlige Kimpton-services, som den daglige wine hour fra 17 til 18, gratis kaffe og te i den hyggelige lobby, yogamåtter på alle værelser, lånecykler og kædens særlige kæledyrsservices.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.