How2cruise medlem af ’Profil-familien’

”Siden overtagelsen af Profil Rejser har Travel House bl.a. implementeret nye bookingsystemer, er flyttet til en ny adresse og har fået tilpasset ledelse og organisation til fremtidens krav.  Bestyrelsen i Travel House A/S vil tilknytte flere aktiviteter inden for de segmenter i rejsebranchen, vi tror på. Der er ingen tvivl om at branchen kommer til at opleve en stærk konsolidering de kommende år, og Travel House koncernen står parat til at tage del i de muligheder der opstår”, siger han.

”Vi ser krydstogtsegmentet som yderst interessant med mange muligheder. Der er endnu ikke mange i branchen der har den fornødne ekspertise, og derfor er aftalen med How2cruise særdeles attraktiv for os”; siger adm. direktør i Profil Rejser, Peter Rasmussen.

 

De fælles kompetencer og muligheder der nu opstår, er klart attraktivt for den fortsatte ekspansion af How2cruise, der i en årrække har været en af landets hastigst ekspanderende krydstogtspecialister.

 

Jesper Boas Smith, ejer af BVTravel Group siger:

”Tiden er kommet til at adskille How2cruise fra vores øvrige cruiseaktiviteter i BVTravel Group regi. Begge brands har behov for 100% fokus, hvis vi skal sikre den optimale udvikling for begge virksomheder. Denne løsning er til gavn for både kunder, leverandører og ikke mindst de ansatte. How2cruise er i dag mere end stærk nok til at stå på egne ben, og jeg tror på en hurtigere og bedre udvikling af virksomheden i Travel House regi. Denne aftale er en klassisk win-win situation for begge parter”.  

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.