Hundene bliver fejret i Søndervig

DSC00410Søndervig byder velkommen til både hunde og ejere i uge 45. Der bliver i særlig grad kræset om menneskets bedste ven.

Der vil være en hunderute rundt i byen med forfriskninger til hundene undervejs. Ruten er markeret med hundepoter, så de firbenede næsten selv kan finde vej.

Søndervig fejrer det gode hundeliv for både hund og ejer. Hundene kan bl.a. løbe frit på stranden, lege med andre hunde, snuse, bade, løbe efter pind og nyde at være hund ude i naturen. Butikkerne vil have tilbud til både hund og hundeejer. Så der er rig mulighed for at have nogle gode timer i selskab med sin bedste ven og finde en god gave, som kan nydes hjemme i varmen.

Onsdag den 5. november er alle med hund velkommen på stranden i Søndervig til et kæmpe fælles foto. Det vil ske kl. 10.30 på stranden for enden af Badevej i Søndervig.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.