Husk rejseforsikring til Cuba

Men det er ikke alle forsikringsselskaber, der er blevet godkendt af de Cubanske myndigheder. Rejser man til Cuba, skal man medbringe en engelsksproget erklæring fra sit forsikringsselskab om, at man har tegnet en gyldig rejseforsikring. 

Man skal som rejsende konkret tage dokumentation for rejseforsikring med ved visumudstedelsen og medbringe den engelsksprogede erklæring fra forsikringsselskabet. Har man ikke en rejseforsikring ved ankomst til Cuba, skal man købe en forsikring hos det cubanske assistanceselskab ASISTUR i lufthavnen, på havnen eller i marinaen.

Gouda Rejseforsikring er blandt de selskaber, der er godkendt af de Cubanske myndigheder i henhold til dokumentationskravene, og Gouda udsteder engelsksprogede erklæringer til alle rejsende til Cuba og er med på den Cubanske ambassades lister over godkendte rejseforsikringsselskaber.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.