Hvad med en campingferie?

campingCampingfolket bestemmer selv hvor ferien skal gå hen, hvor længe og hvad man vil opleve. Hvis man synes, at der skal ske noget nyt, spænder man vognen på krogen og kører videre.

Her i ferieperioden er leveringstiden på både nye og brugte campingvogne, autocampere, teltvogne og telte minimal. Forhandlerne kan levere, klargøre og registrere næsten fra dag til dag, så er man frisk på at prøve, kan det stadig nås inden ferien.

Campingferie koster fra 200 kr. og opefter for en familie pr. døgn at bo i egen campingvogn eller telt i højsæsonen.

”Man behøver ikke at investere i en dyr campingvogn, når man springer ud første gang,” siger formanden for Camping Branchen Lisbeth Rasmussen. ”Der er et stort udvalg af pæne brugte vogne til fornuftige priser, som kan danne rammen om sommerferien og mange andre ferier i løbet af året.”

Teltferie har også fået en renæssance og bliver stadig mere populær i takt med udvikling af moderne telte, som slås op på få minutter, så man både har opholdsrum, soveværelse, børneværelse og opbevaringsrum i en håndvending.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.