Hvem vil have 100.000 kalender-euro?

Lorene Sidoti og Patricia Turienzo Martin Albo, inviterer velgørenhedsorganisationer til at blive partner i 2014 kalenderen.

Lorene Sidoti og Patricia Turienzo Martin Albo, inviterer velgørenhedsorganisationer til at blive partner i 2014 kalenderen.

Ryanair giver 100.000 Euro fra sin meget omtalte stewardessekalender til velgørenhedsorganisation.

Lavprisselskabet har startet sin søgen efter en velgørenhedspartner som vil modtage overskuddet på op til 100.000 Euro fra salget af 2014 versionen af stewardessekalenderen.

Velgørenhedsorganisationer fra hele Europa har indtil slutningen af juli mulighed for at søge og dermed blive 7. partner i rækken. Kalenderen vil indeholde mindst 12 af Ryanairs stewardesser fotograferet på en strand på Kreta.

Kalenderen blev første gang udgivet i 2008 og salget har samlet givet over 600.000 Euro til velgørenhed i Tyskland, Irland, Polen samt Storbritannien.

Velgørenhedsorganisationerne skal sende ansøgning med Powerpoint præsentation på engelsk med max 10 slides til ryanaircharitycalendar@ryanair.com inden kl. 17.00 onsdag den 31. juli.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.