Hver 6. rejse sælges på mobilen

Efterspørgslen efter solsikker sommer er ekstraordinær stor i år. Det skyldes i første række børnefamilierne, der lige nu går efter sommerferier med solgaranti – gerne med all inclusive, som udgør ca. 40% af rejsesalget.

”I sidste uge solgte vi ca. 25% flere sommerrejser end på samme tid i fjor. Og trenden er klar: Grækenland er tilbage på banen med et salg som før den økonomiske krise, men også Tyrkiet og Mallorca holder populariteten”, siger adm. direktør i Spies, Jan Vendelbo.

I takt med at flere får smartphones, iPads m.m., ændrer købsmønstret sig. Ca. 16% af Spies’ rejser solgt på nettet sælges nu ved hjælp af mobile enheder. Sidste år var tallet blot 2%. I år står iPads for hele 87% af det mobile rejsesalg, siger Jan Vendelbo.

”Det er glædeligt at se, at Egypten lige nu er tilbage i højeste gear med et mersalg på hele 197% i forhold til i fjor”, siger Jan Vendelbo. ”Mange danskere tænker også langsigtet i disse dage. Mens vi knap nok er halvvejs gennem denne vinter, oplever Spies en salgsfremgang for vinteren 2013/2014 på hele 29%.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.