Hver fjerde hopper køen over

I vinteren 2008/2009 kunne 10% af gæsterne hos Spies aflevere deres bagage i receptionen på deres hotel, få udleveret deres boardingkort samme sted og så tage til lufthavnen – fri for bagage – kort inden flyafgang.

Her sprang de check in køerne over for at gå direkte til deres fly. Kufferterne så de først igen i ankomstlufthavnen.

 

”I den kommende vinter kan vi tilbyde 25% af vores gæster at tjekke ind i receptionen på deres hotel. Hidtil har ordningen kun omfattet vores 14 Sunwing Resorts og Sunprime Resorts. Sidste vinter blev den dog udvidet til også at omfatte Hotel Altamar på Gran Canaria og denne vinter får vi et helt nyt Sunprime Resort i Kamala på Phuket, som også bliver omfattet af ordningen. Alene Altamar på Gran Canaria besøges i den kommende vinter af op mod 10.000 danskere”, fortæller Jan Vendelbo, direktør i Spies

 

Spies har lavet en aftale med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia, der på hjemrejsedagene sender personale og en bagagebil til hotellerne. Fra morgenstunden kan gæsterne tjekke ind til deres fly for siden at gå tilbage til morgenmaden, nyde solen eller tage en sidste dukkert i poolen.

 

”Ud over at gæsterne med denne ’Easy Travel’ slipper for køer i lufthavnen, kan de gæster, der bor på Sunwing, Sunprime og hotel Altamar, medbringe ekstra 10 kg bagage. Og så kører vores transferbusser direkte til lufthavnen uden stop ved andre hoteller”, fortæller Jan Vendelbo.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.