Hver fjerde hopper køen over

I vinteren 2008/2009 kunne 10% af gæsterne hos Spies aflevere deres bagage i receptionen på deres hotel, få udleveret deres boardingkort samme sted og så tage til lufthavnen – fri for bagage – kort inden flyafgang.

Her sprang de check in køerne over for at gå direkte til deres fly. Kufferterne så de først igen i ankomstlufthavnen.

 

”I den kommende vinter kan vi tilbyde 25% af vores gæster at tjekke ind i receptionen på deres hotel. Hidtil har ordningen kun omfattet vores 14 Sunwing Resorts og Sunprime Resorts. Sidste vinter blev den dog udvidet til også at omfatte Hotel Altamar på Gran Canaria og denne vinter får vi et helt nyt Sunprime Resort i Kamala på Phuket, som også bliver omfattet af ordningen. Alene Altamar på Gran Canaria besøges i den kommende vinter af op mod 10.000 danskere”, fortæller Jan Vendelbo, direktør i Spies

 

Spies har lavet en aftale med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia, der på hjemrejsedagene sender personale og en bagagebil til hotellerne. Fra morgenstunden kan gæsterne tjekke ind til deres fly for siden at gå tilbage til morgenmaden, nyde solen eller tage en sidste dukkert i poolen.

 

”Ud over at gæsterne med denne ’Easy Travel’ slipper for køer i lufthavnen, kan de gæster, der bor på Sunwing, Sunprime og hotel Altamar, medbringe ekstra 10 kg bagage. Og så kører vores transferbusser direkte til lufthavnen uden stop ved andre hoteller”, fortæller Jan Vendelbo.

Skrevet af Flemming Juul