Hver fjerde vælger hotel med Wi-Fi

wi-fi på hotellet apolloNår danskerne vælger hotel til ferien, går 25% efter, at de kan surfe, streame, tjekke mails og tilgå de sociale medier uden problemer via Wi-Fi på værelset.

Det kan blive en dyr fornøjelse at opretholde onlinevaner på ferien, hvis ikke vi har et udvidet abonnement, der sikrer onlinetilgængelighed 24/7 i udlandet.

Men mange hoteller tilbyder efterhånden Wi-Fi på værelset, og det er mange danskere begejstret for, viser en undersøgelse fra Apollo.

Specielt de mandlige feriegæster har på forhånd tjekket, om hotellet nu også tilbyder Wi-Fi på værelset. 28% af mændene angiver, at de lægger vægt på Wi-Fi på værelset. Det samme gælder 21% af kvinderne.

”For blot få år siden skulle man i receptionen, hvis man ville tjekke mails eller nyheder. Det resulterede i, at mange tilbragte adskillige ferieaftner i hotellets reception i stedet for med familien på værelset. I dag tilbyder flertallet af vores hoteller Wi-Fi på værelset, så gæsterne kan nyde hinandens selskab og stadig tjekke mails eller se en serie, hvis de vil det”, siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Udover Wi-Fi på værelset lægger mange vægt på antal hotelstjerner, samt beliggenhed (gerne tæt på by eller strand) og pris, når vi skal vælge hotel. Mange kigger desuden på, om hotellet tilbyder morgenmad.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.