I egen pool lige fra terrassen

Ocean Beach ClubEn morgendukkert i egen pool terrasse er en luksus, som stadig flere under sig. Spies har over 60 hoteller med direkte pooladgang, og nu får Sunwing Makrigialos Beach på Kreta nye suiter med direkte pool-adgang.

”Denne trend” opstod i Asien i begyndelsen af 2000-årene og var forbeholdt gæster med en fed tegnebog. I dag er priserne overkommelige og egen pool er populært blandt børnefamilier”, siger Torben Andersen, kommunikationschef i Spies.

Antallet af værelser og lejligheder med direkte pooladgang øges konstant og til sommer får Sunwing Makrigialos Beach, Royal Family Suiter med egen pool direkte fra terrasselejlighederne. Man kan vælge mellem suiter med et eller tre værelser. Suiterne med terrasse har trædæk og pooladgang.

Hermed har fem Sunwing-hoteller lejligheder med denne facilitet. De ligger på Kreta, Rhodos, Kamala og Bangtao (Thailand) samt Cypern. Ocean Beach Club på Kreta og på Gran Canaria, tilbyder også suiter med pooladgang.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.