I egen pool lige fra terrassen

Ocean Beach ClubEn morgendukkert i egen pool terrasse er en luksus, som stadig flere under sig. Spies har over 60 hoteller med direkte pooladgang, og nu får Sunwing Makrigialos Beach på Kreta nye suiter med direkte pool-adgang.

”Denne trend” opstod i Asien i begyndelsen af 2000-årene og var forbeholdt gæster med en fed tegnebog. I dag er priserne overkommelige og egen pool er populært blandt børnefamilier”, siger Torben Andersen, kommunikationschef i Spies.

Antallet af værelser og lejligheder med direkte pooladgang øges konstant og til sommer får Sunwing Makrigialos Beach, Royal Family Suiter med egen pool direkte fra terrasselejlighederne. Man kan vælge mellem suiter med et eller tre værelser. Suiterne med terrasse har trædæk og pooladgang.

Hermed har fem Sunwing-hoteller lejligheder med denne facilitet. De ligger på Kreta, Rhodos, Kamala og Bangtao (Thailand) samt Cypern. Ocean Beach Club på Kreta og på Gran Canaria, tilbyder også suiter med pooladgang.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.