Icelandair åbner ruter til Tampa og Philadelphia

icelandairDet islandske flyselskab udvider sit netværk med en ny helårlig rute til Tampa International airport (TPA) og sæsonrute til Philadelphia International Airport (PHL).

Flyvningerne starter 30. maj til Philadelphia, Pennsylvania med fire ugentlige afgange onsdage, fredage, lørdage og søndage. Den 6. september åbner ruten til Tampa Bay, Florida med to ugentlige afgange på mandage og torsdage.

”Tampa Bay og Philadelphia vil styrke vores tilstedeværelse i det østlige USA og betjene vores passagerer med hurtigere rejsetider til mere end 25 destinationer i Europa. Det er et betydningsfuldt øjeblik for Icelandair, og vi ser frem til at byde både Philadelphia og Tampa Bay velkommen ombord i 2017,” siger Birkir Holm Godnason, Icelandairs CEO.

Med ruterne til Tampa Bay og Philadelphia, vil Icelandair nu tilbyde service til 18 nordamerikanske gateways fra Skandinavien.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.