Icelandair glad for stigende trafik

2011 ser ud til at blive et endnu et godt år for Icelandair: De senest trafiktal viser stigning i antal passagerer på 19% de første 10 måneder af 2011 i forhold til samme periode i 2010. Øget fartplan i 2012.

 

”Antal passagerer steg 13 pct. oktober i år i forhold til oktober sidste år.
Samlet stigning på 19 pct. de første ti måneder af 2011 i forhold til samme periode i 2010
Antal passagerer var fra januar til og med oktober 2011 1.592.500 mod 1.297.200 i samme periode sidste år,” sammenfatter Icelandair.

 

Der var også gang i rekorderne i sommeren 2011: Juni blev den bedste juni nogensinde hos Icelandair med et passagertal på 213.000. Der var også passagerrekord i september i år med 168.000 passagerer mod 146.000 året før. Og juli blev den bedste måned overhovedet i selskabets historie med 254.400 passagerer.

 

Icelandair vendte tilbage til Göteborg her i sommer, efter nogle års pause, introducerede samtidig Billund og øger antal afgange i hele Skandinavien og Finland i 2012.

 

Selskabet åbnede rute til Washington D.C. i foråret og kan føje endnu en destination til rutenettet med åbningen af ruten til Denver i Colorado til maj næste år.

 

Flyfåden, som består af Boeing 757, bliver også større i 2012 og vil være på 16 fly mod 14 i år. Forventet passagertal for næste år er 2 mio.

 

Icelandair kan fejre sin 75 års fødselsdag i 2012 og har ni destinationer i Skandinavien og Finland: København og Billund i Danmark, Stockholm og Göteborg i Sverige, Helsinki i Finland og Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim i Norge.

 

I USA flyver Icelandair hele året eller i sæsoner til Boston, New York, Minneapolis, Orlando, Seattle, og Washington D.C. – samt Denver fra maj næste år.
Icelandair betjener også Toronto og Halifax i Canada.

Skrevet af redaktionen

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.