Icelandair gør klar til travl sommer i Danmark

icelandair.jpgFLYSELSKABER: Icelandair får den kommende sommersæson mange flyvninger til København og Billund. Ifølge Icelandair har det flere billige priser mellem København og Island end konkurrenten, Wow Air.

Icelandairs flyvninger til Billund starter 9. maj og fortsætter til 27. oktober med fire ugentlige afgange fra juni til sidst i august og to i perioden før og efter. Til København har Icelandair op til fire daglige afgange fra 16. maj.

Icelandair har i sommersæsonen også dobbeltafgange til New York og Boston tre gange om ugen fra 16. maj til 29. september og åbner på Edmonton 5. marts og på Vancouver 13. maj. Edmonton er helårsrute med op til fire ugentlige fly. Vancouver er sæsonrute med to ugentlige fly.

Icelandair har fået konkurrence fra islandske Wow Air. ”Men Wow Air er ikke det billige alternativ – og det kan vi dokumentere,” lyder det fra Icelandair. ”Vi er i 59 pct. billigere på rejser fra København til Island og i 73 pct. tilfælde billigst fra Island til København når der er inkluderet bagage, sædevalg osv. Perioden, vi har undersøgt, er fra 12. marts til 31. maj. Priserne er fra hhv. Wow’s og Icelandairs hjemmesider,” oplyser Icelandair til standby.dk