Icelandair skruer op på Nordamerika

800px-Icelandair_Boeing_757-256_WedelstaedtFLYSELSKABER: Icelandair forøger den kommende højsæson betjeningen af en række af sine snart 14 destinationer i Canada og USA. Der kommer også et par ekstra ugentlige fly til Københavns Lufthavn.

Sammenlignet med sidste års højsæson får Icelandair den kommende – mellem midten af juni og sidst i august to flere fly om ugen fra Island til Boston og kommer op på 21, altså tre om dagen i perioden.

Newark-lufthavnen ved New York får et ekstra fly i perioden og kommer op på daglig betjening, mens Seattle fra sidst i juni til sidst i september stiger fra 7 fly om ugen sidste år til 8 i år.

Icelandair har tidligere meddelt, at man fra september i år skifter lufthavn i Orlando på sin sæsonrute om vinteren og fra i år vil bruge Orlandos hovedlufthavn.

Den 19. maj åbner Icelandairs 14. nordamerikanske destination med to fly om ugen frem til 20. oktober på sæsonruten til Portland i Oregon.

Helårsruten fra Keflavik til Washington D.C. får mellem 17. maj og 27. september øget betjening til 10 fly om ugen.

Ruten fra Island til canadiske Vancouver vokser også med et fly om ugen til nu tre, mens Edmonton i juni, juli og august kommer op på 6 fly om ugen. Også i Canada vokser betjeningen af Toronto fra 7 til 11 fly om ugen mellem 14. maj og 28. september.

På selskabets største skandinaviske rute til Københavns Lufthavn, vil Icelandair komme 28 gange om ugen mellem 8. juni og 30. august, en stigning på to i forhold til sidste års højsæson.

Der kommer lidt reduceret betjening af Stavanger og Trondheim, mens Stockholm kommer op på 15 fly om ugen i højsæsonen.