Indien viste flaget i Danmark

U.S. Mishra, til venstre, chef for India Tourism i bl.a. Skandinavien ved den indiske sammenkomst i går på Scandinavia Hotel i København med Pushpinder Singh Dhanjal fra rejsebureauet Pushpinder Group Travels med hjemsted i Farum nord for København.

U.S. Mishra, til venstre, chef for India Tourism i bl.a. Skandinavien ved den indiske sammenkomst i går på Scandinavia Hotel i København med Pushpinder Singh Dhanjal fra rejsebureauet Pushpinder Group Travels med hjemsted i Farum nord for København.

Indiens turistmyndigheder, der markedsfører landet som ’Incredible India’, sluttede i går et skandinavisk besøg med en sammenkomst i København. Stadig intet nyt om mulig Air India-rute til København.

Alle lande vil naturligvis gerne tiltrække flere udenlandske turister – det gælder også Indien i form af flere besøgende fra Skandinavien. Sidste år var der 24.000 ankomster fra Danmark, 42.600 fra Sverige og 20.000 fra Norge. Danskerne besøger navnlig feriekolonien Goa, sagde U.S. Mishra, chef for India Tourism i bl.a. Skandinavien, til takeoff.dk ved sammenkomsten på Scandinavia-hotellet i København – arrangementet havde også deltagelse af Indiens ambassadør i Danmark.

Senest har Indien netop set en større pengeombygning – et initiativ taget af landets nye premierminister for at reducere korruption, der ofte betales med store pengesedler.

I forbindelse med pengeombytningen blev flere store indiske pengesedler med kort varsel erklæret ugyldige. Det har også givet problemer for udenlandske turister, der har haft svært ved at hæve penge. De store pengesedler kan dog stadig bruges til at betale flybilletter, togbilletter og tankning på benzinstationer.

Der har længe, og senest med stigende styrke, været rygter om, at det indiske Star Alliance-medlem, Air India, vil åbne en rute fra Indien til Københavns Lufthavn.

Men i går blev det understreget, at der endnu ikke er noget konkret om den mulige nye rute.

Den indiske sammenkomst havde tiltrukket ca. 25 danske rejsebureauer, rejsebureauagenter og bl.a. freelance journalister.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.