Indien viste turistflaget i København

Tourism India havde i november sammenkomst for rejsebranchen for at fortælle nyt fra det spændende og mangfoldige rejseland.

Ved arrangementet på Royal-hotel i København fortalte repræsentanterne for de indiske turistmyndigheders kontor i London om landets mange muligheder for turister – hvad enten de skal til det spændende land på badeferie eller kommer for at opleve dets mange kulturelle tilbud. Eller en blanding…

I tale film og billeder førte Raj Sunani fra Turistkontoret i London de tilstedeværende på en spændende rejse gennem Indien.

Raj Sunani fortalte bl.a., at Indien er en sammensmeltning af kulturer, etniciteter, sprog, religioner. ”Indien er en destination, man også kalder mulighedernes land,” sagde han.

Indien er på størrelse med Europa, landet har over en milliard indbyggere, bl.a. med en middelklasse i hastig vækst.

Flere i rejsebranchen har allerede en god fornemmelse om de traditionelle seværdigheder som ”den gyldne trekant,” Agra og Taj Mahal samt Jaipur, der også kaldes den lyserøde by, samt Goa med den mere end 100 kilometer lange strandstrand.

Men Indien har så meget mere at byde på, så mange andre steder at opleve og udforske. Områder med spændende traditioner, farverige mennesker, majestætiske bjergområder, vildtparker og reservater, understregede Raj Sunani.

Turistkontoret har et omfattende brochure materiale med rejsebeskrivelser og informationer om de 28 stater og de syv unionsterritorier, landet er opdelt i. Mange af brochurerne er på Dansk og fremsendes på opfordring.

Turistkontoret har ligeledes 10 videoer fra udvalgte populære områder i Indien, der ligeledes kan rekvireres til B2C arrangementer.

Raj Sunani fra India Tourisms kontor i London ved sammenkomst i København – på plakaten med fotoet af tigeren står der: ”Ikke alle indere er høflige, gæstfrie og vegetarer.” (foto: Villi Karup Rasmussen)