’Ingen grund til at droppe Thailand-ferie’

bangkokIfølge den danske ambassade i Bangkok, var bombeangrebet formentlig en engangsforeteelse, så danske turister skal ikke lade sig afskrække fra at rejse til Thailand.

Dødstallet efter angrebet er tirsdag steget til over 20, og mange flere er sårede. Ambassaden har kontaktet byens hospitaler, for at undersøge om der er danske statsborgere blandt ofrene: ”Her til morgen har vi haft kontakt med 16 hospitaler, og vi er nu helt sikre på, at ingen danskere er indlagt”, siger Sandra Jensen Landi, souschef på den danske ambassade.

”Man fornemmer usikkerhed blandt folk her. Hvad er årsagen til angrebet, og hvem står bag? Det spørger man om, og så frygter folk, at bombeangrebet kan ramme turismen”, siger hun.

Eksplosionen fandt sted ved en helligdom, som især er populær blandt kinesiske turister. Flere af ofrene er kinesere, og det vil kunne mærkes i Thailands turistregnskab, hvis folk fra Kina fravælger Thailand.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.