Ingen krise for rejsearrangørerne

Presseansvarlig hos Apollo Rejser, Rikke Koks Andreassen, beretter, at Apollo har solgt 20% flere sommerrejser i år end til påske sidste år, hvilket er med til at øge forventningerne, skriver business.dk.

 

Informationschef Torben Andersen fra Spies Rejser kan fortælle, at der lige nu sælges flere sommerrejser end på samme tid sidste år. For eksempel har man allerede solgt 85% af Sunwing-hotellerne i Tyrkiet, Spanien, Grækenland, Thailand og Cypern i juli.

 

Bravo Tours solgte i marts 3.000 flere sommerrejser end ventet og i det hele taget venter man her at sælge stort set samme antal rejser i sommeren 2009, som man gjorde i 2008, hvor selskabet rundede 142.000 ferierejser.

 

Salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling, tilslutter sig optimismen efter lidt startvanskeligheder i årets begyndelse. Sommersalget er nu 22% over salget ved påske sidste år.

 

Største sællert er Mallorca fuldt af de græske øer og Tyrkiet og Bulgarien. Og så er ’all inclusive’ for alvor slået igennem i år. Spies har for denne kategori haft en fremgang på 30%.

 

Adm. direktør for Danmarks Rejsebureau Forening Lars Thykier er glad for de positive tal, men understreger, at man skal hen til slutningen af maj for at vurdere det samlede sommersalg i forhold til sidste år. Han gør opmærksom på, at USA-rejserne også klarer sig flot i år og tilsyneladende ender på samme niveau som i 2008.

Skrevet af Flemming Juul