International sushi-kæde i CPH

yo sushiMed åbningen af YO! Sushis første restaurant i Danmark leverer specialiteter via et næsten 70 meter langt sushi-bånd. YO! Sushi er en ud af tre gourmetrestauranter, som Københavns Lufthavn åbner i 2015.

Yo! Sushi har årligt over fem millioner gæster på restauranterne rundt om i verden. Konceptet er enkelt: ”Tag en plads, snup en tallerken fra båndet og spis så meget sushi, du kan”.

”Det er både nemt og delikat at spise hos YO! Sushi. Det er vigtigt for os, at også rejsende, der kun har kort tid i lufthavnen, kan nå at få noget lækkert at spise, inden de rejser videre. Det er samtidig vigtigt for os, at kvaliteten er i top og maden helt frisk. I restauranten tilberedes sushien foran gæsterne,” siger Lise Ryevad, leder af Airport Sales i Københavns Lufthavn.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.