International sushi-kæde i CPH

yo sushiMed åbningen af YO! Sushis første restaurant i Danmark leverer specialiteter via et næsten 70 meter langt sushi-bånd. YO! Sushi er en ud af tre gourmetrestauranter, som Københavns Lufthavn åbner i 2015.

Yo! Sushi har årligt over fem millioner gæster på restauranterne rundt om i verden. Konceptet er enkelt: ”Tag en plads, snup en tallerken fra båndet og spis så meget sushi, du kan”.

”Det er både nemt og delikat at spise hos YO! Sushi. Det er vigtigt for os, at også rejsende, der kun har kort tid i lufthavnen, kan nå at få noget lækkert at spise, inden de rejser videre. Det er samtidig vigtigt for os, at kvaliteten er i top og maden helt frisk. I restauranten tilberedes sushien foran gæsterne,” siger Lise Ryevad, leder af Airport Sales i Københavns Lufthavn.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.