Internet på mobilen i EU må ikke koste ekstra

Det kommer ikke længere til at koste mere at benytte internet på mobilen når man rejser til et andet EU-land, vedtog EU-parlamentet i går.

Når man er i et andet land og anvender internet i mobilen, er det ikke ens danske telefonudbyder, der tager sig af opkoblingen. Det er lokale telefonselskaber, som tager sig af det, og der er ingen regler for, hvor meget de skal have betalt for det.

Det betyder, at det som regel bliver særdeles dyrt at benytte internet i telefonen når man rejser til udlandet.

Men nu er EU-landene altså blevet enige om, at det skal ændres. Fra og med den 15. juni koster det ikke ekstra at benytte internet i mobilen når man rejser til andre EU-lande.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.