Italien i Danmark

Frem til 26. juni vil italienske Institutioner i Danmark give et indtryk, af den dynamiske produktion ’Made in Italy’ og det nære forhold til Danmark for at skabe større synlighed omkring Italien som et land med mod på at satse på det danske marked.

 

Programmet indeholder en lang række udstillinger, konferencer, kampagner, seminarer, koncerter, film m.m.: Man kan prøvesmage eksklusive vine på ’Den Italienske Vinbørs’, nyde specialiteter fra de italienske regioner på udvalgte restauranter, deltage i et Vespa Party, se miljørigtig teknologi, give sig hen til atmosfæren i italiensk film og musik eller opleve italiensk sportskultur under VM i fodbold.

 

I forbindelse med festivalen afholder Den Italienske Stats Turistbureau en konkurrence på internettet, hvor præmierne er ferierejser til forskellige regioner i Italien. Yderligere informationer på festivalens hjemmeside: www.festivalitalia.dk

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.