ITB Berlin sætter ny rekord

itbMessen kunne efter lukningen søndag aften cementere sin position som verdens største rejsebranchemesse.

Fra den 4. til den 8. marts var 10.096 udstillere fra 186 lande repræsenteret i 26 fyldte haller. I alt kom 115.000 branchefolk fra hele verden på besøg på messen mod 114.000 sidste år.

Andelen af besøgende branchefolk fra udlandet steg til 43% mod 405 sidste år. De besøgende blev i længere tid og havde gennemsnitligt 2,4 dage i Berlin mod 2,1 dage for et år siden.

De seneste estimater lyder på, at der blev solgt for 6,7 milliarder Euro på messen mod 6,5 milliarder i 2014. Blandt årets trends på ITB Berlin var en massiv vækst i brugen af mobiler til rejsekøb. Forbedret software gør, at websites er mere attraktive og lettere at bruge. Også hotellerne oplever de digitale trends. For eksempel har smartphones overtaget opgaven fra værelsesnøgler.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.