Jan Lockhart chef for FDM travel

Jan Lockhart.

For at styrke rejsebureauet indsættes en professionel bestyrelse, og Jan Lockhart ansættes pr. 1. februar som ny adm. direktør.

”FDM travel har gennemgået en spændende udvikling de senere år. For at sikre fortsat vækst og udvikling har vi valgt at styrke organisationen ved at ansætte Jan Lockhart som adm. direktør og indsætte en professionel bestyrelse. Vi forventer, at vi derved fortsat er i stand til at vokse og levere de ydelser, som vores kunder efterspørger og nå positive resultater og vækst i årerne fremover”, siger FDMs adm. direktør Thomas Møller Thomsen.

Den nye bestyrelse består af Thomas Møller Thomsen, som formand samt to eksterne, professionelle bestyrelsesmedlemmer med branchekendskab; Ulrik Bülow og Jens Wittrup Willumsen.

”FDM travel er en spændende virksomhed med en stærk kombination af personlig ekspertbetjening og online selvbetjening. Jeg glæder mig til at være med til at drive udviklingen af rejsebureauet, så FDM travel også fremover kan tilbyde de bedste individuelle rejsetilbud”, siger Jan Lockhart.

Jan Lockhart er 47 år og har en lang karriere i rejsebranchen bag sig, bl.a. som direktør i Kuoni Scandinavia Danmark gennem næsten 10 år. Han var en kort periode direktør for fodboldklubben i Brøndby.

FDM travel vandt i 2012 prisen som Danmarks bedste ferierejsebureau ved Danish Travel Awards.

x

Læs Også

TUI Danmark skal have ny pressechef

PEOPLE: Efter tre år som pressechef og konstitueret kommunikationschef forlader Nikolai Johnsen jobbet.

Norwegian ændrer koncernledelsen

Geir Karlsen er ansat som ny finansdirektør, CFO i Norwegian. Han kommer fra stillingen som Group CFO i det britiske shippingselskab Navig8 Group og har bred erfaring fra børsnoterede selskaber inden for shipping og offshore.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Naviairs direktør hædret med fransk orden

Naviairs adm. direktør, Morten Dambæk, er udnævnt til ridder af den franske orden, Ordre National du Méure du Mérite.

60 års fødselsdag

Salgsdirektør Per Ankær, MCI, fylder mandag den 18. december 60 år og kan samtidig fejre 40 års jubilæum i ’hospitality’ sektoren.

Fra Dansk Erhverv til Esbjerg Erhvervsudvikling

Susanne Nordenbæk er ansat som direktør for Esbjerg Erhvervsudvikling. Hun kommer fra stillingen som chef for Turisme- og Oplevelsesøkonomi i brancheorganisationen Dansk Erhverv. Hun afløser Tom L. Nielsen, der går på pension.