Jan Lockhart: Udfordringer pirrer mig

Efter 22 år i rejsebranchen, de seneste otte i spidsen for Apollo/Kuoni Scandinavia, takkede den 45-årige glødende fodboldfan og Brøndby-tilhænger ja til et job på øretævernes holdeplads. Fra 1. marts er han den fjerde administrerende direktør i Brøndby IF på blot to år.

”Udfordringer pirrer mig. Der vil altid være en risiko, når man foretager et spring. Men det ville der også være, hvis jeg var blevet hængene i Kuoni. Om fem år kunne jeg blive vejet og fundet for let, og så stod jeg dér og skulle til at finde noget andet som 50-årig,” siger han.

Fra at have fyldt charterflyene med stor succes skal han nu prøve, om han kan fylde Brøndby Stadion. De mange receptionsgæster gav ham de bedste ønsker med på vejen.

Indtil der er udpeget afløser for Jan Lockhart, er salgschef Kevin Knudsen direktør for Apollo i Danmark.

 

Skrevet af -fred