Januar billigst for vinterrejsen

Rejsebranchen er i fuld gang med et udsalg af sol-rejser i vintermåneder, hvor handelen går mere trægt end normalt, skriver ekstrabladet.dk.

 

Her og nu er der penge at spare på destinationer som De kanariske Øer, Egypten, Kap Verde og Thailand, hvor en 14 dages tur omkring jul og nytår let løber op i 10.000 kroner i januar er til salg for 8.000. Men der kan spares mellem 20 og 40 procent, hvis man vælger kvalitetsrejser.

ekstrabladet.dk har som eksempel en rejse til Egypten med en uge på Hilton Hurghada, som normalt koster 4.398 kroner, men ved afrejse 14. januar er nede i 2.198 kroner.

Hos Star Tour siger salgsdirektør Stig Elling, at man har haft et dårligt vintersalg i branchen, hvor januar oven i købet er lavsæson. Det betyder en salgskampagne med prisnedsættelser mellem 20 og 40 procent til Gran Canaria, Thailand, Kap Verde og Egypten.

Direktør Jan Vendelbo fra Spies anbefaler også sine gæster at tage på ferie i januar, fordi priserne i februar og marts vil stige og fordi der er et bredt udvalg, hvis man kan rejse ud i januar.

Skrevet af Flemming Juul