Januarudsalg af flybilletter

Priserne på januarrejser er næsten halveret i forhold til sommerpriserne. Returbilletter til Europas storbyer, koster i gennemsnit i uge 4 515 kroner. Januarpriserne fra København ligger på index 59 i forhold til uge 32 i 2010, der er index 100, skriver jp.dk.

 

”Det tyder på masser af kapacitet – mere end der er efterspørgsel efter. Derfor bliver 2011 et år, da danskerne kan rejse til lavpris, selv om der må regnes med justeringer i opadgående retning,” vurderer adm. direktør Ole Stouby fra Travelmarket.dk.

 

Oversøiske rejsemål har stabiliseret sig på et lidt højere niveau, og de billigste rejser i uge 4 til New York koster godt 2.700 kr., mens man kan komme til Dubai for 3.150 kr. Selv om flyselskaberne sænker priserne, er de dog 10% højere end i samme periode sidste år.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.