Jens Voigt cykler i Solvang

Jens Voigt.

Jens Voigt.

I weekenden den 30. oktober til 2. november tager den populære verdenskendte cykelrytter Jens Voigt på tur ud i Santa Ynez Valleys rullende bakker.

Turen hylder Jens Voigts lange karriere, hvor han så sent som i sommer deltog i Tour de France og vandt den prikkede bjergtrøje i en alder af 42 år. I september slog han timerekorden og nåede 51,115 km, over en kilometer bedre end den tidligere rekord.

Voigt og hans følge udgår fra luksusranchen Alisal Guest Ranch i Solvang, hvor førstedagen står på en 80 kilometers tur med en stigning på 1.370 meter. Ruten går gennem Santa Ynez-dalen ad stille veje langs hesterancher, boutique-vingårde, og den lille by Los Olivos.

Dagen efter byder på også på 80 kilometer, men dog ”kun” en stigning på 490 meter. Det bakkede landskab, ranchland og spredte vingårde i Foxen Canyon var en del af Tour of California i 2013, og dermed også kulissen under Jens Voigts solosejr på den etape.

Som afslutning på en weekend fyldt med strabadser og spændende anekdoter fra manden selv, er der på tredjedagen mulighed for at prøve kræfter med den anerkendte Tour of California Solvang Individual Time Trial Course. Eller måske det er tid til en afslappende dag på Alisals golfbane. Øvede amatørcykelryttere er velkomne til at deltage i turen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.