Jesus i Rio totalrenoveret

Jesus-statuen ved Rio de Janeiro hører til blandt Brasiliens allerstørste turistattraktioner og er nu blevet genindviet efter et fire måneder langt renoveringsarbejde, skriver avisen.dk.

 

Indvielsen blev ifølge BBC foretaget af ærkebiskop Orani Joao Tempesta, som kalder statuen et smukt og vigtigt monument. I dagens anledning var den hvide statue oplyst af gule og grønne projektører – de brasilianske farver, som vi kender dem fra Brasiliens fodboldlandshold, der p.t er blandt favoritterne ved VM.

 

Restaureringsopgaven har først og fremmest bestået i udskiftning af overfladens beklædning, der har lidt under 80 års påvirkning af vejr og vind. Til formålet er der anvendt 60.000 sten, brudt i samme stenbrud, som de originale materialer.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.