Jomfru Ø-hop i juletiden

jomfru ø-hopFlere vælger at tilbringe julen på en tropestrand med palmer og farverige drinks. De, der ønsker at rejse væk fra stress og jag, vil få gode minder, hvis de vælger De Dansk Vestindiske Øer – jomfruøerne St. Croix, St. John og St. Thomas.

For at fornemme den caribiske julestemning, anbefales det at besøge alle tre øer i løbet af december. Det er muligt at håndplukke de arrangementer, som man ønsker at deltage i som adspredelse fra strand- og shoppeturene.

Karnevallet på St. Croix er nok den største festlighed på De Dansk Vestindiske Øer henover julen. Det er en tradition, der afspejler kulturen, folkene og historien og festlighederne starter i december og slutter 6. januar med en stor parade til ære for helligtrekonger.

Julekarnevallet byder på skønhedskonkurrencer, calypso-shows, kapsejlads og madfestivaller – alt i alt en lang fest. 12. december holder St. Croix en stor bådparade, hvor kampen om at juleudsmykke sin båd er i højsædet. Også besøg af julemanden og fyrværkeri over havnen er der plads til.

På St. Thomas den 14. december er der kæmpe skattejagt hvor alle ifører sig festlige kostumer, bliver delt i grupper på fire til seks personer, og så går jagten i gang til fods på hele øen. Det hele afsluttes med en stor calypso-fest.

Efter at have sunget i gaderne 24. december, mødes alle øens julekor julemorgen i solen for at dyste og fremvise volumen og vitalitet. Det er publikum, der kårer det bedste (mest højlydte) kor.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.