Jordan tilbage på feriehimlen

shutterstock_123344995

Foto: Shutterstock.

Beach Tours lancerer pakkerejser til Jordan som vinteralternativ til De Kanariske øer, Egypten og Dubai, der alle er rejsemål med 5-6 timers flyvetid.

Med vinterens rekordstore pres på charterflyene til De Kanariske Øer og mangel på hotelsenge – samt usikkerhed om Egypten, ønskes der gode alternativer. Beach Tours lancerer Jordan i den sene del af vinterprogrammet for at teste interessen op mod vinteren 2017/18:

”Jordan er et unikt rejsemål, som mange danskere allerede har fået øjnene op for. Vi lancerer det med flyvning med Royal Wings i små tre måneder som en test af, om danskernes interesse er stor nok. Er den det, vil Jordan være med i vores fulde vinterprogram 2017/18, og det har vi stor tiltro til”, siger Jan Lockhart, adm. direktør i Beach Tours. Der flyves direkte fra Kastrup med afgange lørdage fra ultimo januar.

Beach Tours hoteller ligger i Aqababugten, både i Aqaba og i Tala Bay, i den nordlige ende af Det røde Hav mellem Sinai halvøen og Den arabiske Halvø. Bugten er 160 km lang med klart vand og smukke strande, samt fantastiske dykker- og snorkelmuligheder. Hotellerne er af høj standard, alle med fire eller fem stjerner. Aqaba er en lille hyggelig by og Tala Bay er et lille ferieområde med luksus-resorts.

Jordan byder også på nogle af de mest spektakulære seværdigheder og naturområder. Petra er en 2000 år gammel oldtidsby, og ligger uforandret midt i ørkenen, omtrent midt mellem Det døde Hav og Aqababugten.

Wadi Rum er et storslået, beskyttet naturområde, en rigtig sandørken, hvor bl.a. storfilmen Lawrence of Arabia er optaget.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.