Journalist dømt for drone-flyvning

Aeryon_Scout_In_FlightEn britisk journalist er idømt en bøde på 1.000 Euro i Frankrig efter at have fløjet en drone over Paris attraktioner.

Journalisten, der arbejder for tv-stationen al-Jazira, blev anholdt i februar i Boulogneskoven i Paris sammen med to andre journalister.
Briten har erkendt, at han overtrådte det flyforbud over Paris, som gælder ifølge fransk lov. De to andre journalister blev sat på fri fod, skriver travelreport.se.

Der har været gentagne droneflyvninger over Paris, som har vakt uro – ikke mindst efter terrorangrebene i januar. Briten og hans selskab menes ikke at have været indblandet i alle flyvningerne, siger en kilde til AFP.

Ud over de mange overflyvninger af turistattraktioner i Paris har der tidligere været droneflyvninger over flere af Frankrigs atomkraftanlæg. Her er gerningsmanden ikke fundet.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.