Jul og nytår i palmernes skygge

ferie palmer bravo tours”Danskerne trænger til ferie med sol og sommer – og for de fleste er næste chance til jul og nytår. Det mærker vi nu, hvor danskerne bare vil af sted”, siger Stig Elling, rejseambassadør hos Bravo Tours.

Rejsearrangøren har allerede solgt over 80% af efterårsferien, og over halvdelen jule- og nytårsrejserne. Det er langt flere end sidste år, selv om julen i år er en ’arbejdsgiver-jul’ med få fridage.

Gran Canaria og Tenerife er klassikere, når danskerne tager på juleferie, men årets højdespringere er Dubai og Thailand: ”Dubai sprænger alle rammer og ryger ind på en klar femteplads. Det er virkelig blevet et hit hos danskerne. Mange søger oversøisk til vinter. Thailand er stadigvæk et sikkert valg, og lige uden for Top 5 ligger De Dansk Vestindiske Øer og Cuba”, siger Stig Elling.

Bravo Tours forventer at sende knap 5.000 rejsende på jule- og nytårsferie i år. I alt rejser ca. 30.000 danskere på charterferie i udlandet i løbet af julen.

Top 5 til jul og nytår: 1. Gran Canaria, 2. Tenerife, 3. Egypten, 4. Thailand og 5. Dubai.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.