Julefest i feriehus

christmas_happy_familyNovasol arrangerer ’Jul i Europa’ og inviterer til at holde jul og nytår i et feriehus, hvor der er pyntet op til jul med et juletræ og lækkerier i køleskabet til nytårsfesten.

’Julefesten’ er sat i værk med hjælp fra Novasols husejere ru om i Europa. Husejerne bidrager ved at sørge for juletræer, godter og vin til deres feriehusgæster.

Invitationen til jule– og nytårsfest sendes ud i flere lande, så gæster fra f.eks. Tyskland, Norge og Spanien kan opleve danske juletraditioner og vice versa.

Juleferie i en feriebolig kan være en god løsning for familien, der gerne vil sætte farten ned i julen. Der tilbydes ferieboliger Danmark og i 26 andre europæiske lande, hvilket gør det muligt at besøge nye egne år efter år.

Vælger man at holde juleferie eller nytårsfest i et af de tilmeldte feriehuse, vil man ved ankomst til og med 25. december få et juletræ og julegodter i ferieboligen. Ved ankomst efter 25. december vil der være mousserende vin i køleskabet og nytårslækkerier.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.