Jyske charterrejsende vælger Aalborg

Ifølge TV2/Nord er det først og fremmest midtjyder, der danner basis for den betydelige vækst, som ifølge Jysk Analyse A/S er på 30.000 flere charterrejsende end sidste år, hvilket bringer det samlede antal charterrejsende fra Aalborg Lufthavn op på 160.000 i år, skriver epn.dk.

 

Marketing- og kommunikationschef Rikke Mølgaard fra Aalborg Lufthavn understreger, at lufthavnen nu er blevet en væsentlig aktør på chartermarkedet.

 

Flertallet af de nye charterkunder kommer fra andre områder end Region Nordjylland. Ikke mindre end 52.000 af gæsterne kommer fra Midtjylland, hvilket næsten er en fordobling i forhold til sidste år.

 

Analysen fra Jysk Analyse A/S viser, at der er et potentiale på en kvart million danskere, som vil overveje at rejse fra Aalborg Lufthavn. Nu er det et spørgsmål om det rette udbud, der gør, om midtjyderne vælger Billund eller Aalborg.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.