Københavns Hilton slukker lysene på lørdag

Hilton Copenhagen Airport er et ud af over 3.800 Hilton-hoteller, der på lørdag deltager i eventen på verdensplan.

 

"Vi er glade for at deltage i denne globale indsats, som engagerer virksomheder og mennesker over hele kloden og bakker op om, at vi skal slukke lyset i en time for at spare på energien. Vi opfordrer naturligvis vores gæster til at være en del af denne særlige aften,” siger hotellets direktør, Claus Steiner.

 

Earth Hour markeres på Hilton Copenhagen Airport ved, at alle gæster opfordres til at slukke lyset på værelserne mellem kl. 20.30 og 21.30. Der tages fotos af hotellet udefra før og efter Earth Hour, så man kan se hvor mange værelser, der slukker lyset.

 

Personalet laver lys af bivoks for at skabe en unik belysning og atmosfære i restauranterne og Axis Bar & Lounge i stueetagen. Her får gæsterne en gratis ”Earth Hour Drink” fra kl. 18.30 til 21.30. I restaurant Horizon All Day serveres en særlig miljøvenlig 3-retters menu – og ankommende, overnattende gæster får økologisk chokolade som en lille velkomstgave.

 

Earth Hour begyndte i 2007 på opfordring fra Verdensnaturfonden (World Wildlife Fund) for at vise, hvorledes individer via simple tiltag kan gøre en forskel på at reducere drivhusgasser og klimaforandringer. Ved Earth Hour sidste år deltog over 5.200 byer i 135 lande.

 

Hilton Worldwide er certificeret for kvalitets- og miljømanagement via ISO9001 samt ISO14001.

 

Hilton har 5-årig intern plan med fokus på at reducere energiforbrug, CO2 udledninger og affald 20 pct. samt vandforbrug med 10 pct. Dette gav i 2010 Hilton Worldwide en besparelse på over 74 mio. dollars.

 

Sidste år overgik Hilton Copenhagen Airport, der er miljøcertificeret med “Den Grønne Nøgle,” de mål der var sat for miljøbesparende aktiviteter.

Skrevet af redaktionen