Københavns metro er verdens bedste

Det medførte ikke mindre end to priser ved den metrokonferencen MetroRail i London. En pris som bedste metro og en som bedste førerløse metro, skriver borsen.dk.

Der er lagt vægt på, at metroen i København harhøj stabilitet på driften og en høj grad af tilfredshed blandt brugerne, samtidig med, at den udmærker sig med avanceret teknologi og med udvidelse med den kommende Cityring.

Skrevet af Flemming Juul

Københavns metro er verdens bedste

Metroselskabet oplyser i en pressemeddelelse, at kåringen skete i kamp med metroerne i London, Madrid og Singapore, skriver borsen.dk.

I begrundelsen for at tildele Københavns Metro førstepladsen fremhæves blandt andet selskabets høje driftsstabilitet, høj tilfredshed blandt passagererne, sikkerheden og selskabets evne til hurtigt at indpasse forlængelsen af Metrostrækningen til Københavns Lufthavn.

Bestyrelsesformand Henning Christoffersen er glad for kåringen, men er mere glad over , at passagererne er tilfredse:
"Heldigvis er det ikke kun vores kolleger, som synes om Københavns Metro. Vores seneste kundetilfredshedsundersøgelse viser, at 98% er tilfredse eller meget tilfredse. Det bedste resultat siden indvielsen i 2002," siger han.

Skrevet af web-redaktionen