Kæmpestort hajbassin i Eilat

hajbassinEilat har et af de smukkeste koralrev i verden med et undervandsobservatorium i hjertet af revet. Nu giver undervandsobservatoriet Marine Park de besøgende mulighed for at opleve Det Røde Havs overdådige liv og se over 800 fiskearter, koraller, hajer, bløddyr, rokker og havskildpadder.

Det nye hajbassin er den seneste tilføjelse til parken efter en investering på 5,8 millioner Euro blev det åbnet for offentligheden som det største af sin art i Mellemøsten.

Shark World giver mulighed for at se hajerne fra Det Røde hav tæt på. Det er fyldt med vand, der hentes i en dybde af 40 meter, og rummer 18 hajer, hvalrosser, havflagermus-søstjerner og tusindvis af fisk, der lever side om side. Besøgende kan gå imellem bassinerne i en 15 meter lang tunnel.

Anlægget rummer også et digitalt, interaktivt besøgscenter og en unik forlystelsespark for børnene.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.