Kamp om 150.000 feriepladser

Familie_poolI dag starter børnenes sommerferie, og trods stigende temperaturer, er det stadig skyer og regn på programmet. Det er ’sidste udkald’ for billige rejser – for nu kæmper ferieramte danskere om 150.000 pladser. 

Dårlig dansk sommervejr giver forlængede åbningstider og travlhed i rejsebranchen. I dag starter manges sommerferie, men sommervejret er ikke fulgt med – og nu er det sidste chance, hvis man vil holde ferie mod syd til billige priser.

”I over en måned har vi set uhørt lave priser, men nu er det slut. 3,5 millioner danskere går ind i sommerferien, men der er kun 150.000 charterferier til salg. Det får priserne til at stige”, siger Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours.

Han vurderer, at der maksimalt vil gå en uge før priserne er tilbage, hvor man kender dem. Det skyldes både øget sommerferie-efterspørgsel, men også vejrudsigt til ustadigt sommervejr med 19 grader og byger. Det giver ekstra pres på Bravo Tours.

”Vi har solgt mere end otte ud af 10 sommerrejser, men der er stadig lidt at vælge imellem. Vil man selv have indflydelse på, hvor man rejser hen, så skal man beslutte sig rigtig hurtigt”, siger Peder Hornshøj.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.