Kamp om de moderne forbrugere

restaurant kreta bravo toursSelv om de danske forbrugere generelt er blevet mindre loyale, så har Bravo Tours de mest loyale kunder i branchen. Det viser en undersøgelse, som kommunikationsbureauet Brandhouse og analysebureauet YouGov står bag. Analysen bygger på over 75.000 kunder, hvilket gør den til Danmarks største.

”Det er det største skulderklap, man kan få. Vores gæster bliver til stamkunder, og det må betyde, at vi leverer varen”, siger adm. direktør Peder Hornshøj.

”Vi er ferie på dansk og har danske rejseledere. Hos os kan man stadig købe en rejse personligt i Herning, København og Aalborg, og man kan få et trykt katalog. Nogle kalder det gammeldags – vi kalder det god service. Vi vil gerne være i øjenhøjde med vores gæster, men det betyder ikke, at vi ikke satser på at sælge rejser på nettet. Det salg er stigende.

Ikke blot vender de rejsende tilbage til Bravo Tours, når de booker nyt. For andet år i træk er Bravo Tours det charterbureau, som flest anbefaler til familie og venner.

Brandhouse og YouGov har lavet kundeundersøgelsen, der dækker 39 brancher, de 228 største service- og retailvirksomheder og mere end 75.000 kundesituationer. Den afdækker hvem, der giver forbrugerne de bedste oplevelser og sætter tal på loyaliteten. Branchens mest loyale kunder er målt procentuelt ud fra antal rejsende.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.