Kamp om kundernes SP-penge

Ifølge Jan Lockhart, der er adm. direktør i Apollo, gælder det om at smede mens jernet er varmt, og han mener at bureauets priser og produkter passer fint til SP-udbetalingerne, skriver borsen.dk.

1,6 millioner danskere ventes at ville hæve deres SP-penge, hvilket bringer 25 milliarder kroner ud til forbrug, og det kan støtte økonomien i rejsebranchen. En familie vil i gennemsnit få udbetalt mellem 10.000 og 20.000 kroner – passende til en familiefereie.

Salgsdirektør Stig Elling fra Star Tour tror på 25.000 ekstra ’SP-kunder’, som kan rette op på sommersalget, der er 15% bagefter sidste år. Også her vil man lave en kampagne for rejser, der passer til en families SP-udbetaling.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.