Kampagne skal hente tyskere til Jylland

Målet er at trække flere tyske turister til Jylland i ydersæsonen, og vejen dertil er bundet sammen af Hærvejen, historiske besøgssteder samt specialpriser på både forplejning og overnatning.

 

De tre regionale turismeudviklingsselskaber er gået i offensiven med et nyt kampagnesite, der ikke kun præsenterer historiske og kulturelle besøgssteder i Jylland, men også gør det muligt at booke sig direkte ind på de jyske kroer og hoteller til specialpriser.

 

Det er Hærvejen fra Frederikshavn til Flensborg, der binder det nye onlinefremstød sammen. men kampagnen lægger ikke op til, at tyskerne skal vandre hele vejen fra Flensborg til Frederikshavn. Derimod satser turismeudviklingsselskaberne på, at de tyske gæster vil køre eller flyve til Billund, og derefter besøge seværdigheder, hoteller og kroer i alle tre regioner fra nord til syd.

 

”Vi har sat fokus på en målgruppe, der har stor lyst til at dykke ned i kultur, historie, gastronomi, natur og oplevelser. Samtidigt er det et publikum, som ikke ønsker traditionelle overnatningsformer såsom feriehuse eller camping. Derfor er Danske Kroer og Hoteller gået med i samarbejdet for at udbyde et bredt netværk af

overnatningsmuligheder,” fortæller Sisse Wildt, marketingchef hos VisitNordjylland.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.