Kampsport for kabinepersonale

Det er fagforeningen AFA, der ønsker den obligatoriske undervisning som led i en ny lov om terrorbekæmpelse, men de får ingen støtte af deres danske kolleger, hvor formanden for CAU, kabinepersonalets fagforening, Verner Lundtoft Jensen synes, man bør bruge pengene på at sikre imod, at terrorister overhovedet kan slippe ombord på flyet, skriver business.dk

Han gør opmærksom på den grundlæggende anderledes indstilling, der er i USA, når det gælder sikkerhed i luften og nævner, at man også her har bevæbnede vagter ombord på flyene.

De amerikanske kabinefolk ønsker, at kongressen skal afsætte midler til kampsporttræningen, når de om kort tid skal behandle en ny lov om styrket terrorbekæmpelse i lufthavne om ombord på fly. Deres fagforening, AFA, organiserer 55.000 kabinefolk fra 20 flyselskaber.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.