Kan mit gebis tåle tyrkisk postevand?

Indholdet af en ’altanpakke’ kan nydes uden, man har en bestilt værelse med altan.

Sommerferie betyder ekstra travlhed hos kundeservice hos rejsearrangører og flyselskaber. Selv om danskerne er blandt de mest rejsevante i Europa, har mange brug for et godt råd, inden de sætter sig i ferieflyet.

Det ved man i airshoppen.dk, der er Spies flyvende taxfree-butik. Her tilbyder man ca. 1.200 varer – en af dem er en såkaldt altanpakke, der består af en flaske gin, fire tonicvand, peanuts og et spil kort – en pakke, der passer til en hyggestund på altanen.

”Vi blev kontaktet af en gæst, der skulle til Kreta. Han ville bestille altanpakken til 99 kroner: ”Kan jeg købe den, når jeg ikke har bestilt værelse med altan? Muligvis den samme gæst, der efter hjemkomsten ønskede at returnere en lille radio, han havde købt på flyet på vej til Grækenland: ”Den dur ikke – på ferien talte den udelukkende et sprog, som jeg ikke forstod”, fortæller kommunikationschef Torben Andersen.

En anden gæst udtrykte bekymring for det tyrkiske drikkevand: ”Hvis jeg over natten lægger mit gebis i et glas med det lokale postevand, risikerer jeg så, at tandsættet tager skade? spurgte han i en mail.

Spies britiske søsterselskab, Thomas Cook, har også fået en del henvendelser, der har motioneret smilebåndet:

’Vi bestilte en udflugt til et vandland, men ingen fortalte os, at vi selv skulle medbringe badetøj og håndklæder’.

’Det er dovent, at butiksejerne lukker om eftermiddagen i Puerto Vallarta – jeg havde ofte brug for at købe ting, mens der var ’siesta’ – det skulle forbydes…’

’Ingen fortalte os, at der ville være fisk i vandet. Børnene blev bange’.

’Kataloget sagde: ’Ingen frisør på hotellet’. Vi er frisørelever, og vi tror, at personalet vidste det og lod os vente længere på service…’

’Min forlovede og jeg bad om separate enkeltmandssenge, men i stedet blev vi placeret i et værelse med en dobbeltseng. Nu holder vi Jer ansvarlige og vil have erstatning for, at jeg blev gravid. Det var aldrig sket, hvis vi havde fået det værelse, vi have bestilt’.

’Vi havde bestilt et dobbeltværelse men fik kun et enkelt værelse…’

’De skulle ikke tillade topløs solbadning. Det var meget distraherende for min mand, der bare ville slappe af’.

’Det tog os ni timer at flyve hjem fra Jamaica til England. Det tog kun amerikanerne tre timer at flyve hjem. Det virker uretfærdigt’.

’Selv om jeres katalog sagde, at køkkenet var fuldt udstyret, så var der ikke nogen æggedeler i skufferne’.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.