Kendt hotelkæde udvider i USA

kimpton hotel the george washington dcHOTELLER: Kimpton udvider til Arizona, Californien, Pennsylvania, Texas, Wisconsin – og Cayman Islands.

USA’s førende kæde af boutique-hoteller, Kimpton, har de seneste ti år haft stor vækst i amerikanske storbyer. Kæden har især udvidet uden for kernemarkederne i New York, San Francisco, Washington D.C. og Chicago.

Kimpton er også foruden erhvervsmarkedet i stigende grad begyndt at fokusere på leisure-destinationer. I 2013 alene har hotelkæden offentliggjort syv nye eller planlagte hotelåbninger i USA og Caribien.

De omfatter: Amara Resort i Sedona, Arizona blev en del af Kimpton-familien i juni 2013. Ud over de 100 værelser, har hotellet spa og daglig yogaundervisning.

I 2015 åbner Kimptons første 4-stjernede hotel i ørkenoasen Palm Springs uden for Los Angeles..

Pittsburgh bliver i 2014 hjemsted for Hotel Monaco. Det nye hotel får 247 værelser, møde- og konferencefaciliteter.

Kimpton udvider også med Hotel Van Zandt i Austin i 2015. Hotellet i Taxas’ hovedstad får 322 værelser.

Kædens nye hotel i Milwaukee, Wisconsin, åbner i 2015. Kimpton vil også bestyre Grand Caymans første, designdrevne boutique-hotel.

Siden den amerikanske kæde af boutique-hoteller blev repræsenteret af en nordisk agent er antallet af nordiske hotelgæster steget markant.

Avisen USA Today lavede i 2007 liste over de 25 største ændringer i rejsebranchen de seneste 25 år. Her hed det bl.a., at i 1983 åbnede Bill Kimpton sit andet hotel i San Francisco og skabte dermed ”boutique-hotellet” med personlig service og individuelt indrettede værelser.

”Vi er foreløbig kun i USA og har mange steder her, vi gerne vil åbne.,” sagde Cindy Brewster, Kimptons direktør for det internationale salg for nylig til standby.dk. Hun tilføjede, at kædens mål er at komme op på 100 hoteller – og at mikset i snit mellem gæster på forretningsrejse og på ferie er 50/50.

”De seneste to år har vi set vækst fra de nordiske lande på otte procent,” sagde hun

Kimpton har i dag ca. 8.000 hotelværelser. Et typisk Kimpton-hotel har 200-250 værelser og 3-4 stjerner.