Kendt profil forlader Spies

Michael Jensen.

Michael Jensen.

Produktchef i Spies’ afdeling for individuelle rejser stopper med udgangen af oktober for at tiltræde tilsvarende job hos fremadstormende Risskov Travel Partner, der i foråret fik kontor i København.

Spies er ikke kun charterrejser, rejsebureauet har ca. 15 pct. af sin omsætning via salg af individuelle rejser fra weekendture indenfor Europa til f.eks. badeferier under eksotiske himmelstrøg.

Produktchef på dette område er 49-årige Michael Jensen, der netop har opsagt til sin stilling til fordel for tilsvarende job hos Risskov Travel Partner. Det jyske rejsebureau åbnede i foråret kontor i København tæt på Kgs. Nytorv for at komme mere i nær- og øjenkontakt med bureauets stigende antal kunder fra hovedstadsregionen.

”Spies er en fantastisk arbejdsplads, der hele tiden udvikler sig. Samtidig er Risskov Travel Partner en af de mest spændende turoperatører, vi har i Danmark lige nu. Og jeg glæder mig meget til at blive en del af den,” siger Michael Jensen til takeoff.dk

Han startede i rejsebranchen i 1992, da han kom til det daværende Gate Eleven, ejet af Kai Dige Bach. Gate Eleven blev i 2000 købt af Scandinavian Leisure Group, forgængeren for My Travel og senere Thomas Cook. Spies i Danmark hører i dag under Thomas Cook Northern Europe.

Ved åbningen af Risskov Travel Partners kontor på St. Kongensgade i København i foråret, sagde adm. direktør Annelise Dam Larsen, at bureauet i år forventer at omsætte for 150 millioner kroner – en stigning på 50 millioner på blot fem år, da hun tiltrådte.

Selve Risskov Travel Partner blev åbnet for 21 år siden af Lars Bjelsdorf.

”Vi har set megen vækst på USA, Australien og New Zealand samt oversøiske rundrejser,” sagde Annelise Dam Larsen ved housewarmingen og fortsatte: ”Vi åbner i København, fordi vi sælger mange store og komplicerede rejser, hvor kunderne ønsker at se sælgeren i øjnene. I vores nye lokaler kan vi have informationsmøder.”

”Vores åbning i København sker i kølvandet på, at Risskov Travel Partner er i rigtig god vækst med vores oversøiske rejser. Ca. 1/3 af vores gæster er fra Sjælland og den andel vil stige.”

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.